Diensten

Jaarlijkse controle

Het wordt aangeraden om met huisdieren jaarlijks op gezondheidscontrole te gaan. Zowel jonge, als volwassen, maar vooral senior dieren dienen gecontroleerd te worden.
 
Vaak wordt deze controle gecombineerd met de jaarlijkse vaccinatie en worden de dieren preventief behandeld tegen wormen en eventueel vlooien.

Klik hier voor meer informatie.

Medische onderzoeken

Uitgerust met de laatste nieuwe toestellen worden kwalitatieve onderzoeken gegarandeerd. Gaande van simpel bloedonderzoek, kleine sneltesten tot radiologie en endoscopie.

Deze moderne toestellen zorgen voor snelle resultaten, waardoor er sneller actie ondernomen kan worden, zonder te moeten wachten op externe labo's.

Klik hier voor meer informatie.

Lichttherapie

Lichttherapie bied voor verschillende aandoeningen een snellere en effectievere genezing. Daarnaast zorgen deze behandelingen ook voor vermindering van pijn.

In deze praktijk wordt gebruik gemaakt van twee soorten lichttherapie: UVtherapie en lasertherapie. 


Klik hier voor meer informatie.

Chirurgie

Er zijn allerhande types ingrepen mogelijk. Van de kleinste preventieve ingrepen tot zwaardere operaties. Deze operaties gebeuren eventueel in samenwerking met andere chirurgen.

De chirurgie wordt aan de hand van de meest moderne technieken en apperaturen uitgevoerd.

Klik hier voor meer informatie.

Hospitalisatie

Na een ingreep worden dieren gehospitaliseerd in de praktijk. De verblijfsduur is afhankelijk van welk type operatie het dier is ondergaan.

Hier worden de dieren gemonitord tot ze wakker genoeg zijn om naar huis te gaan.

Ook zieke dieren kunnen terecht komen in hospitalisatie. Hier krijgen ze dan alle hulp en verzorging dat ze nodig hebben om, weer goed te been, naar huis te kunnen gaan.

Producten

Voeding, medicatie en andere verzorgingsproducten zijn in de praktijk te koop. 

Bestellingen kunnen geplaatst worden via telefoon, via mail en via het mijndieren.eu platform. Na ongeveer 2 dagen kunt u de bestelling ophalen in de nieuwpoortsesteenweg.

Wanneer het niet duidelijk is welk product nodig is, kunt u aan de balie terecht voor meer informatie en uitleg.

Niet opdagen

Bij het niet tijdig annuleren, minimum 24 uur op voorhand, van een geplande afspraak minstens zijn wij genoodzaakt een verzuimingsvergoeding aan te rekenen.
Bij een consultatie: 35 euro.
Bij een operatie: 100 euro.

Prijzen (incl. BTW)