Het Team

Dierenarts Maya

 

Dokter Maya is een dierenarts die zich onderscheidt door haar uitzonderlijke zorg en liefde door dieren. Gevestigd in Oostende, biedt zij hoogwaardige medische zorg aan kleine huisdieren en is ze geliefd onder haar patiënten en eigenaren. 
Met haar diepgaande kennis en ervaring in de dierengeneeskunde, resulteert een bezoek aan haar praktijk in precieze diagnoses en effectieve behandelplannen. Ze is altijd bereid om extra stappen te zetten om ervoor te zorgen dat haar patiënten comfortabel en veilig zijn. Ook neemt ze de tijd om de eigenaren voller

Maya is als dierenarts afgestudeerd in 2004 aan de universiteit van Gent. Na ervaring op te doen als vervanger in verschillende praktijken, werkte ze vier jaar in een kleinehuisdierenpraktijk te Koksijde en Nieuwpoort. 

In 2009 besliste Maya om haar eigen praktijk op te starten in de Spoorwegstraat te Oostende. Om een completere service te kunnen bieden, specialiseerde ze zich verder als vakdierenarts kleine huisdieren. Deze opleiding heeft ze in 2011 afgerond met grote onderscheiding. Echter is de wil om te blijven leren groot. Daarom blijft ze haar kennis bijschaven en volgt ze op regelmatige basis bijscholingen in het binnen- en buitenland. 

Sinds 2017 verhuisde de praktijk naar de Nieuwpoortsesteenweg te Oostende. Om de vaste klanten in de Spoorwegstraat niet in de steek te laten, bleef deze praktijk bestaan. Hier is ze terug te vinden op dinsdagnamiddag en vrijdagvoormiddag.

 Sinds de geboorte van haar zoontje Elliot  in 2010 en Oliver in 2018 deelt ze haar passie voor dieren met haar liefde voor haar kinderen. Toch blijft er nog voldoende tijd over voor haar harigere liefdes: hondjes Bardot, Blind Bernardje, Mars en katjes Leo en Orval.

Lien Breyne

Afgestudeerd met onderscheiding in 2004, en met jaren ervaring als vroedvrouw en in het operatiekwartier, is Lien niet onbekend met de medische wereld. Tijdens operaties is Lien dan ook altijd van de partij. Als oppasser zorgt ze voor het hondje Zita van haar zus en thuis wordt ze verwacht door kater Roy.

Gaelle Meyns

Afgestudeerd als dierenartsassistente is het vanzelfsprekend dat ook Gaelle een dierenliefhebber is. Om beter van dienst te kunnen zijn is zij verder gespecialiseerd in gedrag en vachtverzorging van honden en katten. Na een dag dieren helpen, komt ze thuis bij haar eigen lieverds; straathondje Kira en bengaal Joey.