Het Team

Dierenarts Maya

 

Dokter Maya is een dierenarts die zich onderscheidt door haar uitzonderlijke zorg en liefde door dieren. Gevestigd in Oostende, biedt zij hoogwaardige medische zorg aan kleine huisdieren en is ze geliefd onder haar patiënten en eigenaren. 
Met haar diepgaande kennis en ervaring in de dierengeneeskunde, resulteert een bezoek aan haar praktijk in precieze diagnoses en effectieve behandelplannen. Ze is altijd bereid om extra stappen te zetten om ervoor te zorgen dat haar patiënten comfortabel en veilig zijn. Ook neemt ze de tijd om de eigenaren voller

Maya is als dierenarts afgestudeerd in 2004 aan de universiteit van Gent. Na ervaring op te doen als vervanger in verschillende praktijken, werkte ze vier jaar in een kleinehuisdierenpraktijk te Koksijde en Nieuwpoort. 

In 2009 besliste Maya om haar eigen praktijk op te starten in de Spoorwegstraat te Oostende. Om een completere service te kunnen bieden, specialiseerde ze zich verder als vakdierenarts kleine huisdieren. Deze opleiding heeft ze in 2011 afgerond met grote onderscheiding. Echter is de wil om te blijven leren groot. Daarom blijft ze haar kennis bijschaven en volgt ze op regelmatige basis bijscholingen in het binnen- en buitenland. 

Sinds 2017 verhuisde de praktijk naar de Nieuwpoortsesteenweg te Oostende. Om de vaste klanten in de Spoorwegstraat niet in de steek te laten, bleef deze praktijk bestaan. Hier is ze terug te vinden op dinsdagnamiddag en vrijdagvoormiddag.

 Sinds de geboorte van haar zoontje Elliot  in 2010 en Oliver in 2018 deelt ze haar passie voor dieren met haar liefde voor haar kinderen. Toch blijft er nog voldoende tijd over voor haar harigere liefdes: hondjes Bardot, Blind Bernardje, Mars en katjes Leo en Orval.

Gaelle Meyns

Afgestudeerd als dierenartsassistente is het vanzelfsprekend dat ook Gaelle een dierenliefhebber is. Om beter van dienst te kunnen zijn is zij verder gespecialiseerd in gedrag en vachtverzorging van honden en katten. Daarom heeft ze naast assistentie ook een eigen trim- en trainsalon: MeGaCoach&Trim. Na een dag dieren helpen en verzorgen, komt ze thuis bij haar eigen lieverds; straathondje Kira en bengaal Joey.

Kelly Viaene 

Na jaren lifestock verantwoordelijke in de Maxi Zoo te zijn zocht deze grote dierenvriend naar een nieuwe uitdaging. Bij DAP Maya wist ze meteen dat ze haar hartje kon ophalen. Om zich klaar te stomen op een job als deze heeft ze zich prima voorbereid met een aantal bijscholingen, CAV dierenartsassistente, gedragsleer dieren, EHBO bij dieren, en zoveel meer.

Nele Delputte

Nele is afgestudeerd aan de Universiteit van Gent. Ze is verzot op katjes,konijntjes en paarden (en natuurlijk ook hondjes!). Ze zou eerst graag een goede basis als algemene dierenarts willen leggen voordat ze zich verder specialiseert. Momenteel is ze nog niet zeker in wat ze haar verder wilt specialiseren, maar inwendige ziekten ligt zeker binnen de mogelijkheden. Thuis geniet ze van haar eigen drie paardjes.